Anslut dig till vårt nätverk!

Sekretesspolicy

Gäller från och med 1 augusti 2022

Som ägare till denna webbplats (iHorror.com) förstår vi att din integritet är av avgörande betydelse. Denna integritetspolicy beskriver vilken information vi samlar in från dig via webbplatsen och hur vi använder och avslöjar sådan information.

Vår användning av cookies

En cookie är en fil som innehåller en identifierare (en sträng av bokstäver och siffror) som skickas av en webbserver till en webbläsare och lagras av webbläsaren. Identifieraren skickas sedan tillbaka till servern varje gång webbläsaren begär en sida från servern. Cookies kan vara antingen "beständiga" cookies eller "sessions" cookies: en beständig cookie kommer att lagras av en webbläsare och kommer att förbli giltig till dess inställda utgångsdatum, såvida den inte raderas av användaren före utgångsdatumet; en sessionscookie, å andra sidan, kommer att förfalla i slutet av användarsessionen, när webbläsaren stängs. Cookies innehåller vanligtvis ingen information som personligen identifierar en användare, men personlig information som vi lagrar om dig kan vara länkad till informationen som lagras i och erhålls från cookies.

Vi använder cookies för följande ändamål: 

(a) [autentisering – vi använder cookies för att identifiera dig när du besöker vår webbplats och när du navigerar på vår webbplats];

(b) [status – vi använder cookies [för att hjälpa oss att avgöra om du är inloggad på vår webbplats];

(c) [personalisering – vi använder cookies [för att lagra information om dina preferenser och för att anpassa webbplatsen åt dig];

(d) [säkerhet – vi använder cookies [som en del av de säkerhetsåtgärder som används för att skydda användarkonton, inklusive att förhindra bedräglig användning av inloggningsuppgifter, och för att skydda vår webbplats och tjänster i allmänhet];

(e) [reklam – vi använder cookies [för att hjälpa oss att visa annonser som är relevanta för dig]; och

(f) [analys – vi använder cookies [för att hjälpa oss att analysera användningen och prestandan av vår webbplats och tjänster];

Vi använder Google Analytics för att analysera användningen av vår webbplats. Google Analytics samlar in information om webbplatsens användning med hjälp av cookies. Den insamlade informationen om vår webbplats används för att skapa rapporter om användningen av vår webbplats. Googles sekretesspolicy finns tillgänglig på: https://www.google.com/policies/privacy/

De flesta webbläsare tillåter dig att vägra att acceptera cookies och att radera cookies. Metoderna för att göra det varierar från webbläsare till webbläsare, och från version till version. Du kan dock få aktuell information om att blockera och radera cookies via dessa länkar:

(A) https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en (Krom);

(B) https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences (Firefox);

(C) https://www.opera.com/help/tutorials/security/cookies/ (Opera);

(D) https://support.microsoft.com/en-gb/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies (Internet Explorer);

(E) https://support.apple.com/en-gb/guide/safari/sfri11471/mac (Safari); och

(F) https://privacy.microsoft.com/en-us/windows-10-microsoft-edge-and-privacy (Kant).

Observera att blockering av cookies kan ha en negativ inverkan på funktionerna på många webbplatser, inklusive vår webbplats. Vissa funktioner på webbplatsen kan upphöra att vara tillgängliga för dig.

Intressebaserad reklam

Reklam. 

Denna webbplats är ansluten till CMI Marketing, Inc., d/b/a CafeMedia ("CafeMedia") i syfte att placera reklam på webbplatsen, och CafeMedia kommer att samla in och använda viss data för reklamändamål. För att lära dig mer om CafeMedias dataanvändning, klicka här: www.cafemedia.com/publisher-advertising-privacy-policy

E-postadresser

Vi kan komma att samla in din e-postadress, men bara om du frivilligt tillhandahåller den till oss. Detta kan till exempel inträffa om du registrerar dig för att få ett nyhetsbrev via e-post eller går in i en kampanj. Vi kommer att använda din e-postadress för de syften för vilka du lämnade den till oss, och även då och då för att skicka dig e-postmeddelanden angående webbplatsen eller andra produkter eller tjänster som vi tror kan vara av intresse för dig. Du kan välja bort sådan e-postkommunikation när som helst genom att klicka på knappen "avsluta prenumeration" i e-postmeddelandet.

Vi kommer inte att dela din e-postadress med någon tredje part.

Om du är bosatt i ett land inom Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES), vänligen se avsnittet nedan med rubriken "Ytterligare rättigheter för invånare i EES".

Registrering eller kontodata

Vi kan samla in annan information från dig när du registrerar dig på vår webbplats för att kunna använda olika funktioner. Sådan information kan inkludera ditt namn, födelsedag, postnummer, skärmnamn och lösenord (om tillämpligt). När du använder webbplatsen kan vi samla in annan data som du tillhandahåller frivilligt (som kommentarer som du lägger upp).

Vi kan också samla in information om dig genom andra metoder, inklusive forskningsundersökningar, sociala medieplattformar, verifieringstjänster, datatjänster, såväl som offentliga källor. Vi kan kombinera dessa uppgifter med dina registreringsuppgifter för att upprätthålla en mer noggrann profil.

Vi kan använda tredje part för att tillhandahålla funktionaliteten så att du kan registrera dig för webbplatsen, i vilket fall den tredje parten också kommer att ha tillgång till din information. Annars kommer vi inte att tillhandahålla någon personligt identifierande information om dig till tredje part, förutom om det krävs enligt lag.

Vi kan använda din personligt identifierande information för en mängd olika interna affärsändamål, såsom att skapa en bättre användarupplevelse för webbplatsen, diagnostisera och felsöka fel på webbplatsen, bättre förståelse för hur webbplatsen används och ge personliga rekommendationer till dig .

Om du är bosatt i ett land inom Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES), vänligen se avsnittet nedan med rubriken "Ytterligare rättigheter för invånare i EES".

Ytterligare rättigheter för invånare i EES (Europeiska ekonomiska samarbetsområdet).

Om du är bosatt i ett land inom EES har du bland annat rätt att:

(i) komma åt dina personuppgifter

(ii) säkerställa riktigheten av dina personuppgifter

(iii) rätten att få oss att radera dina personuppgifter

(iv) rätten att begränsa ytterligare behandling av dina personuppgifter, och

(v) rätten att klaga till en tillsynsmyndighet i ditt hemland i händelse av att data missbrukas

Om du anser att vår behandling av dina personuppgifter strider mot dataskyddslagar har du en laglig rätt att lämna in ett klagomål till en tillsynsmyndighet som ansvarar för dataskydd. Du kan göra det i EU-medlemsstaten där du är bosatt, din arbetsplats eller platsen för den påstådda överträdelsen.

Du kan utöva någon av dina rättigheter i förhållande till dina personuppgifter genom skriftligt meddelande till oss adresserat till följande:

Anthony Pernicka

3889 21st Ave N

St Petersburg, Florida 33713

[e-postskyddad]

Försäljning av företag eller tillgångar

I händelse av att webbplatsen eller i stort sett alla dess tillgångar säljs eller avyttras som en fortsatt verksamhet, antingen genom fusion, försäljning av tillgångar eller på annat sätt, eller i händelse av en insolvens, konkurs eller konkurs, den information vi har samlat in om du kan vara en av tillgångarna sålda eller sammanslagna i samband med den transaktionen.

Ändringar av sekretesspolicyn

Vi kan komma att ändra denna integritetspolicy från tid till annan. Den senaste versionen av integritetspolicyn kommer alltid att publiceras på webbplatsen, med "Ikraftträdandedatum" högst upp i policyn. Vi kan komma att revidera och uppdatera denna integritetspolicy om vår praxis ändras, när teknologin förändras eller när vi lägger till nya tjänster eller ändrar befintliga. Om vi ​​gör några väsentliga ändringar i vår integritetspolicy eller hur vi hanterar din personliga information, eller vi kommer att använda någon personlig information på ett sätt som är väsentligt annorlunda än det som anges i vår integritetspolicy vid den tidpunkt då vi samlade in sådan information, ger dig en rimlig möjlighet att samtycka till ändringen. Om du inte samtycker kommer din personliga information att användas i enlighet med villkoren i den integritetspolicy som gällde vid den tidpunkt då vi fick den informationen. Genom att använda vår webbplats eller tjänster efter ikraftträdandedatumet anses du samtycka till vår då gällande integritetspolicy. Vi kommer att använda information som tidigare erhållits i enlighet med den integritetspolicy som gällde när informationen erhölls från dig.

Kontakta oss

Om du har några frågor om denna integritetspolicy, eller praxis på denna webbplats, vänligen kontakta oss på [e-postskyddad]

Eller skriv till oss på:

iHorror.com

3889 21st Ave N

St Petersburg, Florida 33713

Klicka för att kommentera

Senaste FB-videon

Lyssna på "Eye On Horror Podcast"

Lyssna på "Eye On Horror Podcast"