Anslut dig till vårt nätverk!

Nyheter

Skådespelaren Brendan Meyer talar om "Vänskapsspelet"

publicerade

on

Vi hade en chans att komma ikapp skådespelaren Brendan Meyer och diskutera hans senaste film, Vänskapsspelet, och hans skådespelarkarriär. Brendan Meyer kanske känns igen från sin huvudroll i Herr Young eller hans arbete på Netflix OA. Jag hade jättekul att prata med Brendan och jag ser fram emot vad den här begåvade skådespelaren har i beredskap för oss i framtiden. 

Synopsis: Vänskapsspelet följer en grupp tonåringar när de möter ett konstigt föremål som testar deras lojalitet mot varandra och får allt mer destruktiva konsekvenser ju djupare de går in i spelet.

Intervju med skådespelaren Brendan Meyer

Promenad vid floderna i British Columbia... Bildcredit till @kaitsantajuana med tillstånd av Instagram: BrendanKJMeyer

iHorror: Hej, bra film; Jag njöt av det. Den lilla prydnadssaken, vänskapslådan, som påminde mig om – jag fick en Hellraiser-vibe. 

Brendan Meyer: Jag såg Hellraiser för första gången av en slump två månader innan vi började spela in den här filmen. Det stod på min lista, och äntligen kom jag till det. Och sedan tittade jag över manuset igen för detta, och jag tänkte, "oh yeah, det har en Hellraiser-vibe." Det var roligt eftersom det inte rekommenderades till mig av någon i inspelningen; det hände precis. 

iH: Det är jättebra; den har en Hellraiser-känsla. Hur blev du knuten till det här projektet? Var det en vanlig audition? 

WB: Ja, jag gjorde en audition; det var faktiskt vild, men eftersom de så småningom flyttade fram inspelningsdatumen lite. Ursprungligen skulle den ha skjutits tidigare 2021; Jag provspelade i början av december 2020, gjorde ungefär tre scener och skickade iväg den. Jag hörde ingenting, och jag tror att det var tänkt att det skulle spelas in i mars vid den tidpunkten. Vid det här laget, när du är skådespelare och du inte hör någonting inom några veckor efter att det nya året började, var det inte bra, och jag glömde det. Det var på sommaren när de kom tillbaka, och det var inte ens en audition till; de var som "hej, Vänskapsspel, de är intresserade; kanske du ska träffa Scooter, men det ser ut som att du kommer att få ett erbjudande” och jag tänkte ”vad”. [Skrattar] Jag tänkte, "åh ja, jag kommer ihåg det; manuset var coolt” Jag tyckte om att provspela för det och allt. Det var roligt för jag trodde att det redan var skjutet, så det var en trevlig liten överraskning. Jag hade gjort en normal audition länge innan; Jag blev positivt överraskad. 

iH: Det är jättebra; det är lättare för dig att spela in din audition, eller föredrar du att göra den personligen? 

WB: Ja, det finns för- och nackdelar med båda. Jag gillar att kunna tejpa det hemma eftersom det ger mig tid att komma in i det och välja och vraka. Men ibland, medan liveauditioner var lite mer stressande och de krävde mer förberedelser, "ahh, jag har en audition idag, ehh," ibland kan det ge dig energi att ge en bättre prestation eller en mer högpresterande prestation. Vid det här laget är det mer inspelade auditions, så det skulle vara trevligt att se några personliga komma tillbaka någon gång, förhoppningsvis när folk är redo, när folk vill och när det är vettigt. Jag tycker också om att saker och ting är lite mindre stressande. 

iH: och jag är säker på att det är bekvämt också. 

WB: Ja, det är bekvämare, och om du reser så saknar du inte saker. Och om du fotograferar är det mycket normalt att skicka in ett band nu. 

(LR) Peyton List som Zooza (Susan) Heize, Brendan Meyer som Rob Plattier, Kelcey Mawema som Courtney och Kaitlyn Santa Juana som Cotton Allen i thrillern/skräckfilmen, VÄNSKAPSSPELET, en RLJE Films release. Foto med tillstånd av RLJE Films.

iH: Vad är några saker du gör för att hjälpa till att memorera dina rader? Eller något du rekommenderar? Måste du vara i ett visst huvudutrymme, eller faller det sig naturligt för dig? 

WB: Tja, jag skulle säga att det liksom kommer naturligt. Återigen det fina med det är att det finns många upprepningar nu i mitt liv; det är något jag har gjort mycket. Jag tycker alltid att det hjälper att sova på det. Många gånger, om jag jobbar med något under dagen och sedan kommer tillbaka till det ett par timmar senare, så kan jag oftast inte det så bra som jag tror att jag gör. Men om jag jobbar på det och går och lägger mig så vaknar jag ofta med att veta det ganska väl. Det sätter sig bara riktigt bra i min hjärna, vilket skapar ett bättre minne av att ha arbetat med det. Därför vet jag bara att alltid jobba med scenerna kvällen innan. När du gör något sånt här där det är en större del, går du dag för dag. Du kanske tänker på alla de stora bilderna i förväg om det inte är en större dialogscen. Även om jag har en lång dag på inspelningen kommer jag alltid tillbaka och tittar på nästa dags scener. Blir det en större dialog så börjar jag ett par dagar tidigt för då har jag två dagar på mig 

båda: sjunka in. 

iH: Tillät Scooter dig att ad-lib i filmen, eller var det ganska mycket enligt boken? 

WB: Jag tror verkligen att han tillät det, men vi gjorde inte massor av den typen av saker; det fanns mycket kul på sidan. Scooter var öppen för samarbete, och vi bytte linjer här och där. Många bra saker fanns på sidorna i manuset, och jag tror att vi slutade med att bli så fantastiska vänner utanför kameran; vi kunde göra mycket arbete med linjerna som gavs – ge dem liv och ge dem en känsla av lek. Det var verkligen en lös stämning på inspelningsplatsen när vi gjorde den typen av scener.

iH: Det är bra att allt var slappt; du kan definitivt se bandet mellan er alla. Hur var det att arbeta med Paton? Jag har sett henne på Kobra Kai, hon var en grym, så jag slår vad om att det var väldigt roligt. 

WB: Ja, det var; Peyton [List] är bra. Hon är som en riktig vän nu, och vi har umgåtts sedan programmet flera gånger; det är fantastiskt när man kan få en ny vän av det också. Samma sak med de andra två tjejerna, Kaitlyn [Santa Juana], Kelcey [Mawema] och Scooter [Corkle]. Peyton är fantastisk; hon är så bra i filmen. Jag träffade henne för flera år sedan, då hon gjorde det Jessie; vi kände inte varandra riktigt men var runt samma typer av människor, så vi hade det gemensamt också, och vi kan prata om tiden då vi träffades första gången. Det var fantastiskt att lära känna henne. Hon är fantastisk, fantastisk att arbeta med och fantastisk att se på arbete; Jag är glad att hon är en vän nu och att folk nu börjar se hennes fantastiska arbete i den här filmen. 

iH: Vilken skräckfilm återkommer du varje år? 

WB: Jag vet inte om det finns en film jag ser varje år; Jag har definitivt några som jag gillar mycket. En av mina favorit skräckfilmer är en klassiker att säga, och det vill säga John Carpenter's The Thing; Jag älskar den där mannen. Den där är så cool; Jag älskar atmosfären. Det är det perfekta när du går efter de coola effekterna, en intressant sorts skurk – skurkmonster, kan man säga, och inställningen. När skräckfilmer har de där fantastiska miljöerna, oavsett om det är i rymden som Alien, oavsett om det är rymden eller arktis, älskar jag de som har de där unika miljöerna! Vissa skräckfilmer är effektiva för att inte ha de där unika inställningarna, som Halloween. Det är mer läskigt eftersom det kan vara din egen bakgård, men The Thing är den jag alltid går tillbaka till. 

Peyton List som Zooza (Susan) Heize i thrillern/skräckfilmen, VÄNSKAPSSPELET, en RLJE Films release. Foto med tillstånd av RLJE Films.

iH: har du något mer du jobbar med? Kommer det något? 

WB: Ja, förra året gjorde jag en film som heter Ohörd, som kommer ut någon gång i början av nästa år, vilket är en annan skräckfilm, som är fantastisk. Jag filmade det direkt efter Vänskapsspelet, så jag är exalterad över det. Jag har precis regisserat och skrivit en kortfilm som heter Delivery, som är en slags spöklik film. Jag lägger upp det på min Youtube-kanal så att du kan hitta det. Jag är inte med i det, men jag skrev och regisserade det. Jobbar på lite olika saker, men det är de viktigaste sakerna.

iH: och vill du någonsin regissera ett inslag?

WB: Jag skulle älska att göra det, man; så mycket av min energi nu (ingen ordlek) är inriktad på att skriva. Försöker skriva något som jag sedan kan regissera. Så att komma på något som kontrollerar alla rutor, att inte vara för stort och inte för litet eller något som inte är värt det eller inte är tillräckligt intressant, är att balansera dessa två saker; det är en lång process. Det fina med att ha agerandet som mitt primära fokus är att jag kan använda det för att ta lite av trycket från skrivandet. Jag har ett funktionsutkast just nu; vi får se, förhoppningsvis.

iH: Var kan folk hitta dig på sociala medier? 

WB: @BrendanKJMeyer.

iH: Jag uppskattar att du tar dig tid att prata med mig. Grattis till filmen; den släpps fredag ​​[11 november] och förhoppningsvis kan vi prata snart igen. 

WB: Jag hoppas det. Tack. 

För mer information om Brendan Meyer, besök www.brendanmeyer.com
Twitter/Facebook/Instagram: BrendanKJMeyer

Brendan Meyer som Rob Plattier i thrillern/skräckfilmen, THE FRIENDSHIP GAME, en RLJE Films release. Foto med tillstånd av RLJE Films.

Nyheter

Video: Jenna Ortega avslöjar sin konstiga sida under intervjun

publicerade

on

Ortega

Jenna Ortega spikade absolut rollen som Wednesday Addams i Tim Burtons Netflix-serie. Hennes framträdande var psykotiskt, deadpan och helt onsdag. Ett av fansens favoritögonblick i serien var förstås Ortegas överjordiska goth, 50-talsinspirerade popdans till The Cramps Goo Goo Muck. En annan bra sak att komma från Netflix Onsdag var alla intervjuer med henne.

Under sin intervju med WIRED avslöjade hon mycket om sig själv, inklusive sitt förflutna som ett barn som brukade älska att dissekera små döda saker. Definitivt något onsdag Addams skulle godkänna. Intervjun går in på att filma båda X såväl som Skri 6 (Vilket Ortega har kommit på ett smeknamn för).

Synopsis för Onsdag går så här:

"Serien är ett övernaturligt mysterium som kartlägger Wednesday Addams år som student vid Nevermore Academy, där hon försöker bemästra sin framväxande psykiska förmåga, omintetgöra en monstruös mordförsök som har terroriserat den lokala staden, och lösa mordgåtan som invecklades. hennes föräldrar för 25 år sedan - allt medan de navigerade i hennes nya och mycket trassliga relationer på Nevermore."

Se till att kolla in hela WIRED-intervjun med Ortega nedan.

Fortsätt läsa

Filmer

'The Dentist 1 & 2' kommer till Vestron Video Blu-Ray Collection

publicerade

on

Tandläkare

Corbin Bernsen lyckades göra två av sin tids mest mardrömslika lågbudget-, direkt-till-video-släpp. Tandläkaren och dess uppföljare gick för jugular med dess stora blodiga effekter och släta berättelse om en tandläkare som tappar förståndet. Båda bidragen är otroligt underhållande och regissören Brian Yuzna hade verkligen en skitkul med båda bidragen. Plus, Bernsen har det helt fantastiskt med att gå sönder hela vägen. Tandläkaren och dess uppföljare är värda inträdespriset.

Nu, Tandläkaren och Tandläkaren 2 kommer till en mördande blu-ray-kollektion från Vestrons kollektion. Konstverket och specialfunktionerna för båda skivorna är båda en seriös behandling för fans av Yuzna-filmerna.

Synopsis för Tandläkaren går så här:

Dr Alan Feinstone är en rik och framgångsrik tandläkare i Beverly Hills. Det finns bara ett problem, han är galen. Dr Feistone älskar perfektion, och han förväntar sig det av alla. Tyvärr är ingen perfekt. Detta oacceptabla faktum irriterar den gode doktorn och leder till att han begår sin enda lilla ofullkomlighet: mord.

TANDLÄKAREN:

 • Ljudkommentar med regissören Brian Yuzna och handledaren för speciella makeupeffekter Anthony C. Ferrante
 • Isolerade partiturval och ljudintervjuer med kompositören Alan Howarth och fotografen Levie Isaacks
 • "Doktorn är galen" - En intervju med skådespelaren Corbin Bernsen
 • "Medicinsk felbehandling" - En intervju med cowriter Dennis Paoli
 • "Mouths of Madness" – Intervjuer med handledaren för speciella makeupeffekter Anthony C. Ferrante och makeupeffektkonstnären JM Logan
 • Trailer
 • Still Gallery

TANDLÄKAN 2:

 • Ljudkommentar med regissören Brian Yuzna och handledaren för speciella makeupeffekter Anthony C. Ferrante
 • Isolerade partiturval och ljudintervjuer med kompositören Alan Howarth och redaktören Christopher Roth
 • "Jamies nya granne" - En intervju med skådespelerskan Jillian McWhirter
 • "En berättelse om två tandläkare" - En intervju med producenten Pierre David
 • Mouths of Madness: The Dentist 2 – Intervjuer med handledaren för speciella sminkeffekter Anthony C. Ferrante och sminkeffektkonstnären JM Logan
 • Trailer
 • Still Gallery

Vestrons Tandläkaren Samlingen kommer den 24 januari.

Tandläkare
Fortsätt läsa

Nyheter

"Wednesday" når rekordnivåer för streaming på mycket kort tid för Netflix

publicerade

on

Onsdag

Onsdag kan ha precis kommit under Thanksgiving-helgen, men redan har den Tim Burton-regisserade serien slagit enorma streamingrekord för Netflix. Serien hade premiär först den 23 november men den har redan nått 341.23 miljoner tittade timmar. Det med 50M+ hushåll som redan har sett serien.

Det är en enorm ribba att sätta. Det betyder också att säsong 2 är mycket mer sannolikt att bli en grej eftersom serien slutade med ett lite öppet slut.

Synopsis för Onsdag går så här:

Serien är ett övernaturligt mysterium som kartlägger Wednesday Addams år som student vid Nevermore Academy, där hon försöker bemästra sin framväxande psykiska förmåga, omintetgöra en monstruös mordförsök som har terroriserat den lokala staden, och lösa mordgåtan som invecklades. hennes föräldrar för 25 år sedan - allt medan de navigerade i hennes nya och mycket trassliga relationer på Nevermore.

Onsdag stjärnorna Jenna Ortega (onsdag Addams), Gwendoline Christie (rektor Larissa Weems), Jamie McShane (Sheriff Galpin), Percy Hynes White (Xavier Thorpe), Hunter Doohan (Tyler Galpin), Emma Myers (Enid Sinclair), Joy Sunday (Bianca Barclay). ), Naomi J Ogawa (Yoko Tanaka), Moosa Mostafa (Eugene Ottinger), Georgie Farmer (Ajax Petropolus), Riki Lindhome (Dr. Valerie Kinbott) med Christina Ricci (Marilyn Thornhill) Catherine Zeta-Jones (Morticia Addams) och Luis Guzmán (Gomez Addams), Isaac Ordonez (Pugsley Addams), Iman Marson (Lucas Walker), Lucius Hoyos (Young Gomez).

Har du tittat Onsdag än?

Fortsätt läsa