Anslut dig till vårt nätverk!

Nyheter

Stjärnorna i "Chucky", "Resident Alien" och mer väljer sin skräckskurk Nemesis

publicerade

on

Skräckskurk

Föreställ dig det. Det är fredag ​​kväll; ljusen släcks. Din favoritskräckskurk skär och tärnar på skärmen, och allt du kan tänka är: "Jag skulle aldrig falla för det! Jag kunde helt ta honom!"

Vi har väl alla varit där? Det är en rätt till genomgång för alla skräckälskare att välja två skurkar. En de älskar och en vars röv de vet de kunde sparka.

Men hur är det med människorna som har agerat i dessa filmer och serier? Människorna som har gjort karriärer på den stora och lilla skärmen? För oss är det en fantasi. För dem ... om de spelar sina kort rätt ... kanske de bara får chansen.

Eftersom jag var en nyfiken-nosey-reporter, hade jag en liten pratstund med en vän på NBCUniversal, och han var vänlig nog att be några av deras stjärnor att väga in saken. Jag blev inte sviken. Ta en titt på listan nedan och berätta vem du själv vill möta!

Freddy Krueger

Freddy Skräckskurk
Christine Elise, Jocko Sims och Alex Vincent vill alla ta ett smäll på den kloke Freddy.

Alex Vincent (Chucky, Syfy och USA Network): Om jag skulle möta en annan skräckikon, måste jag säga Freddy Krueger. Konceptet att bli förföljd och dödad i mina drömmar har alltid varit spökande och djupgående för mig. Utsikten låter ganska skrämmande, och utan Robert England är jag inte säker på att jag skulle känna mig riktigt likadan, men den historien har alltid påverkat mig!

Jocko Sims (Nya Amsterdam, NBC): Freddy…. Jag såg först Terror på Elm Street när jag var fyra år gammal. Det förändrade mitt liv. Freddy var som jultomten, och blev konstigt nog en stor del av varför jag gör det jag gör idag!

Christine Elise (Chucky, SYFY och USA Network): Eftersom jag överväger de nyare franchiserna (Barnlek, Halloween, fredagen den 13:e, Nightmare on Elm St och Skrika) lika ikoniska som de ursprungliga Universal-monsterfilmerna – vilken som helst av dem skulle vara otrolig men jag har en svag punkt för Freddy. Kanske för att han är en klok röv som Chucky, kanske att vara rädd för att sova är en så visceral rädsla, kanske för att jag tror att han skulle vara Chuckys bästa fiende – jag är inte säker – men jag skulle välja Freddy.

Ghostface

Skräckskurk Ghostface
Sara Tomko och Daniela Nieves är redo för sin stora uppgörelse med Ghostface.

Sara Tomko (Bosatt främmande, SYFY): Ghostface från Scream-serien.

Daniela Nieves (Vampire Academy, Påfågel): Ghostface bara för att jag känner att av alla andra skräckikoner är han förmodligen den svagaste förmågan.

pennywise

Chibuikem Uche hyser agg mot Pennywise. Judah Prehn vill bara ha sina ballonger. Det är rättvist.

Chibuikem Uche (En av oss ljuger, Påfågel): Pennywise! Som barn tittade jag på It med mina äldre syskon, och under de kommande 3-4 åren förföljde Pennywise mig kraftigt i sömnen. Så jag är fullt beredd att möta och avsluta denna kamp en gång för alla, så att andra 8-åringar inte behöver lida som jag gjorde.

Judah Prehn (Bosatt främmande, Påfågel): Pennywise eftersom jag gillar balloooooooonnns.

Hannibal Lecter

Skräckskurken Hannibal
Zyra Gorecki är redo att charmas, men kan hon dra en Clarice Starling?

Zyra Gorecki (planen, NBC): Okej, jag ser inte så många skräckfilmer, men en av mina favoritfilmer är Silence of the Lambs (psykologisk thriller, är det en skräckfilm?), så jag skulle vilja möta Dr Lector. Jag tror att det skulle vara intressant att möta honom eftersom han är en sådan motsägelse... både till synes gentleman och en skrämmande seriemördarkannibal.

Michael Myers

Jake Lockett vill ta ett hugg på Shape!

Jake Lockett (Chicago eld, NBC): Jag skulle älska att möta Michael Myers. Främst för att jag har vuxit upp med att titta halloween varje år och jag upptäcker att det finns några fantastiska genre extremer i slagsmål och repliker som gränsar till komedi. Jag skulle älska att utforska allt det där samtidigt som jag "dödar honom" i slutet av filmen. Förutsatt att han kan dödas...

Chucky

Skräckskurken Chucky

Daniel Kyri (Chicago Fire, NBC): Chucky för jag känner mig som en välplacerad spark och en fin spurt skulle få mig i säkerhet!

Klicka för att kommentera
0 0 avgivna
Artikelbetyg
Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline feedbacks
Visa alla kommentarer

Nyheter

Long Lost Kaiju-filmen 'The Whale God' på väg äntligen till Nordamerika

publicerade

on

kaiju

länge förlorad film, Valguden har grävts fram och delas äntligen till Nordamerika. Sci-Fi Japan delade nyheterna och vi kan redan inte vänta med att kolla in den här. För det första har den en gigantisk späckhuggare som fungerar som filmens kaiju.

Valguden släpptes först exklusivt utomlands redan 1962. Originalfilmen handlade om praktiska effekter. Framför allt var det känt för sina gigantiska specialeffekter.

Sammanfattning av Tokuzo Tanaka-regisserad Valguden gick så här:

En fiskeby terroriseras av en gigantisk val, och fiskarna är fast beslutna att döda den.

SRS Cinema släpps Valguden på Blu-ray och digital senare i år.

Vi kommer att meddela dig mer information om releasen för denna när den kommer.

Är du exalterad över att se den här kaiju-filmen grävas fram? Låt oss veta i kommentarsfältet.

Fortsätt läsa

Nyheter

"Jaws 2" får en stor 4K UHD-släpp i sommar för 45-årsjubileum

publicerade

on

Hajen

Käkarna 2 kommer till 4K UHD den här sommaren. Ett passande släppdatum med tanke på att själva filmen utspelar sig över sommaren på Amityville Island. Naturligtvis, i uppföljaren börjar vi se lite av nötigheten i franchisen. Till exempel ser den här uppföljaren en haj ute och letar efter hämnd. Ett intressant sätt att ta saker som ganska mycket bryter in i sci-fi-området.

Beskrivningen för Jaws 2:or 4K UHD-skiva går sönder så här:

"Skräcken är långt ifrån över när Roy Scheider, Lorraine Gary och Murray Hamilton återupptar sina ikoniska roller i Jaws 2. Fyra år efter att vithajen terroriserade den lilla semesterorten Amity börjar intet ont anande semesterfirare försvinna på ett alltför välbekant sätt . Polischef Brody (Scheider) hamnar i en kapplöpning mot tiden när en ny haj attackerar tio segelbåtar bemannade av tonåringar, inklusive hans egna två söner. Samma hjärtstoppande spänning och gripande äventyr som fängslade filmpublik över hela världen i Jaws återvänder i denna värdiga uppföljare till den ursprungliga filmklassikern."

De speciella funktionerna på skivan ser ut så här:

  • Inkluderar 4K UHD, Blu-ray och en digital kopia av Jaws 2
  • Har High Dynamic Range (HDR10) för ljusare, djupare och mer verklighetstrogna färger
  • Borttagna scener
  • The Making of Jaws 2
  • Jaws 2: A Portrait av skådespelaren Keith Gordon
  • John Williams: The Music of Jaws 2
  • Det "franska" skämtet
  • storyboards
  • Teatraliska trailers
  • Teatersläp

Käkarna 2 stjärnorna Roy Scheider, Lorraine Gary, Murray Hamilton, Joseph Mascolo, Jeffrey Kramer, Collin Wilcox, Ann Dusenberry, Mark Gruner, Susan French, Barry Coe, Gary Springer, Donna Wilkes, Gary Dubin, John Dukakis, G. Thomas Dunlop, David Elliott , Marc Gilpin, Keith Gordon, Cynthia Grover, Ben Marley med flera.

Käkarna 2 kommer i butik med början 4 juli. Du kan beställ ditt exemplar HÄR.

Hajen
Fortsätt läsa

Nyheter

Nine Inch Nails Trent Reznor och Atticus Ross kommer att göra mål "Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem"

publicerade

on

reznor

Vissa saker går ihop så bra att de inte är meningsfulla och ibland är saker så lite vettiga att det inte borde vara det. Vi är inte riktigt säkra på var den här nyheten sitter på mätaren. Det visar sig att Trent Reznor och Atticus Ross från Nine Inch Nails är inställda på att göra mål för den kommande Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem.

I en nyligen tweet från regissören Jeff Rowe sa han att hans musikaliska hjältar verkligen kommer att göra mål på den kommande TMNT-filmen.

Reznor och Ross är fantastiska kompositörer. Från The Social Network till Bones and All de två har utmanat sitt musikaliska kunnande och ger oss poäng som är hisnande och oväntade. Till exempel är jag fortfarande imponerad av chocken att de slutade göra poängen för Pixars Själ.

Vad tycker du om att Reznor och Ross gör mål Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem? Låt oss veta i kommentarfältet.

Fortsätt läsa